Tarieven

Tarieven

A Blogging Company werkt met 5 pakketten:
(Check voor Blog Consulting de pagina)

 

PAKKET 1: BYE BYE BORING BLA BLA BLA & HELLO STORYTELLING! | € 75-, per verhaal

Love this! Samen kijken we hoe we het vertrouwen van jouw ideale klant kunnen winnen. Wát wil jij overbrengen? Waarmee wil jij je klant raken? Welk (fictieve) verhaal wil jij vertellen met je product of dienst? Ik luister naar je, doe research en ga daarna voor je aan de slag. Zo creëren we samen een prachtig vertelsel dat jij consequent en voor altijd over je hele website en Social Media uit kunt dragen. Het maximum aantal woorden: 700 per verhaal. Revisieronde: 1 keer. Dit verhaal plus adviezen stuur ik je uiteraard toe. Geïnteresseerd in pakket 1? Vraag ‘m via mijn contact pagina en ik plan de opdracht voor je in!


PAKKET 2: BLOGBUILDING? YES PLEASE! | € 50-, per blog

Een heerlijk pakket! En een goede keuze! Je kiest ervoor om een Lifestyle Blogger met ervaring jouw website te vullen met blogs! SEO geoptimaliseerd & met pakkende content. Google houdt van frequente publicatie op je website. Ik doe eerst research naar je product of dienst. Daarna ga ik voor je aan de slag. Het maximum aantal woorden: 500 per blog. Revisieronde: 1 keer. Geïnteresseerd in pakket 2? Vraag ‘m via mijn contact pagina en ik plan de opdracht voor je in!


PAKKET 3: SEO MY SITE NOW! | € 149-,

Een mooi en betaalbaar pakket met daarin

  • website scan: ik neem je webshop/website helemaal door en scan diverse zaken. Is er aansluiting met de diensten en/of producten in alle teksten? Wat kan beter? Welke (interne) links zijn er en kloppen die nog? Ook check ik of teksten goed leesbaar zijn. Is er gedacht aan een call to action? Wordt een potentiële klant op jouw website ook makkelijk (een vaste) klant? Is je verhaal overtuigend? In deze fase hebben we ook contact met elkaar, omdat ik goed wil weten wat jij precies met je webshop of site wil overbrengen;
  • daarna ga ik voor je aan de slag! Ik begin met een zoekwoordenonderzoek: met behulp van de Google Zoekwoordenplanner analyseer ik welke zoekwoorden ik het beste kan gebruiken om killercontent te schrijven voor jouw website;
  • tenslotte schrijf/herschrijf ik 5 vaste pagina’s van je website (ik doe research naar jouw dienst of product en pak de homepage, diensten, contact en dergelijke pagina’s aan) en zorg dat die teksten SEO geoptimaliseerd en pakkend zijn. Ik gebruik hiervoor alle informatie uit de eerste 2 punten.Het maximum aantal woorden: 450 per pagina. Revisieronde: 1 keer.

Geïnteresseerd in pakket 3? Vraag ‘m aan via mijn contact pagina en ik plan de opdracht voor je in!


PAKKET 4: EXPOSE ME WITH YOUR LINK BUILDING! | € 150-, per artikel

Wil je met je bedrijf meer bekendheid hebben op het internet? Wanneer het onderwerp aansluiting heeft met mijn Lifestyle Blog, kan ik ook daar voor meer exposure zorgen. Dit heet link building. Ik doe research en schrijf 1 artikel/advertorial over jouw onderneming inclusief een link naar jouw website. Met duidelijke informatie en inclusief 2 mooie foto’s. Daarna verspreid ik het artikel over mijn diverse Social Media kanalen. Ook check ik de interne links op je website. Kloppen die nog en zijn er misschien meer plekken op je website waar we intern kunnen linken? Het maximum aantal woorden: 700 per artikel. Revisieronde: 1 keer. Dit is een sterk pakket voor je SEO! Geïnteresseerd in pakket 4? Vraag ‘m via mijn contact pagina en ik plan de opdracht voor je in!


PAKKET 5: SOCIAL MEDIA BEHEER | VANAF € 100-, per maand

Social Media is een essentieel onderdeel van het hebben van een succesvol bedrijf. Door dit in te zetten leren mensen je bedrijf kennen. Je verhalen vertellen op Social Media creëert verbinding en vertrouwen. Dagelijks bijhouden is key! Heb je hier geen tijd voor en leg je liever je focus op ondernemen? Laat mij dan je social media kanalen beheren. Ik doe dit voor Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn!

Instagram: € 200-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik post de foto en bewerk ‘m indien gewenst met een filter die ik voor elke foto gebruik (via VSCO app) zodat het een mooi geheel wordt. Ik verzorg de Storytelling, tag indien gewenst andere mensen/merken, maak de hashtags en like de comments onder de foto’s. Inhoudelijke vragen beantwoorden doe je zelf. Ik krijg 10 foto’s van je aangeleverd die ik verdeeld over de maand voor je post.

Facebook: € 200-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik post de foto en bewerk ‘m indien gewenst met een filter die ik voor elke foto gebruik (via VSCO app) zodat het een mooi geheel wordt. Ik verzorg de Storytelling, tag indien gewenst andere mensen/merken en like de comments onder de foto’s. Inhoudelijke vragen beantwoorden doe je zelf. Ik krijg 10 foto’s van je aangeleverd die ik verdeeld over de maand voor je post.

Twitter: € 100-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik post de foto en bewerk ‘m indien gewenst met een filter die ik voor elke foto gebruik (via VSCO app) zodat het een mooi geheel wordt. Ik verzorg de tweet, tag indien gewenst andere mensen/merken, maak de hashtags en like de comments onder de foto’s. Inhoudelijke vragen beantwoorden doe je zelf. Ik krijg 10 foto’s van je aangeleverd die ik verdeeld over de maand voor je post.

Pinterest: € 200-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik repin 100 inspiratie-foto’s voor je onder jouw borden van toepassing. Daarnaast post ik 10 aangeleverde foto’s van jou onder het juiste bord. Ik verzorg de tekst, voeg een link toe naar je website en maak de hashtags. Eventueel kun je 10 foto’s van je business aanleveren die ik verdeeld over de maand voor je pin onder het juiste bord. Ik kan de foto’s indien gewenst bewerken via de VSCO app.

LinkedIn: € 200-, per maand
We bellen eerst even samen zodat ik goed weet wat je bedrijf inhoudt en wat je producten zijn. Dan ga ik voor je aan de slag! Ik post de foto en bewerk ‘m indien gewenst met een filter die ik voor elke foto gebruik (via VSCO app) zodat het een mooi geheel wordt. Ik verzorg de tekst, tag indien gewenst andere mensen/merken, maak de hashtags en like de comments onder de foto’s. Inhoudelijke vragen beantwoorden doe je zelf. Ik krijg 10 foto’s van je aangeleverd die ik verdeeld over de maand voor je post.

Geïnteresseerd in pakket 5? Vraag ‘m via mijn contact pagina aan en ik plan de opdracht voor je in! Geef in het berichten veld goed aan welk kanaal/kanalen je verzorgd wil hebben!


  • Alle pakketten zijn excl. BTW
  • Voordat ik aan de opdracht begin stuur ik je mijn algemene voorwaarden ter akkoord toe
  • Hier lees je meer over de verschillende diensten die ik lever en hier lees je meer over mij
  • Heb je een vraag of een opdracht voor me, dan hoor ik graag van je!

Wil je een samengesteld pakket of een opdracht op maat hebben? Dat is uiteraard mogelijk. Stuur me een bericht en vertel duidelijk wat je precies wilt hebben! Ik hoor graag van je!


Losse SEO tekstschrijver opdracht: € 55-, per uur excl. BTW. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goede teksten voor je LinkedIn profiel, pakkende vacatureteksten voor je bedrijf, marketing consultant advies of overige losse opdrachten. Inclusief research naar jouw product of dienst. Revisieronde: 1 keer. Tijdsduur per opdracht: overleg vooraf. Geïnteresseerd? Vraag de opdracht hier aan, kies Overig en geef een duidelijke omschrijving wat de opdracht precies inhoudt. Dan plan ik het voor je in!


Mijn Social Media kanalen:

 

Copyright © 2017
A Blogging Company All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138