Over mij

Over mij

Wie ik ben, wat ik doe en wat ik voor jou kan betekenen

 

Hi! Ik ben Amina Smamri. Wat leuk dat je A Blogging Company gevonden hebt! Ik ben Blog Consultant, Storyteller, Blogger en SEO Tekstschrijver. Ik help bloggers hun blog naar een next level te tillen en bedrijven te groeien. Daarnaast kan ik je ook helpen met link building en neem ik je veel werk uit handen door Social Media beheer. Laat het me weten via de contact pagina  wanneer iets onduidelijk is. Ik hoor graag van je!

Soepele samenwerkingen

Als jong meisje op de lagere school schreef ik al heel graag verhalen. Ik weet nog goed dat we een schrijfopdracht kregen en dat iedereen zijn eigen verhaal moest voorlezen. Ik merkte dat mijn verhaal veel langer, detailistischer en complexer in elkaar zat dan dat van de andere kinderen. Er werd verder niet veel aandacht aan besteed dus ik kabbelde gewoon door met mijn schoolcarrière.

Maar leraren op de middelbare school gaven me al gauw het advies om iets met taal en schrijven te gaan doen, omdat ik daar echt in uitblonk. Bèta vakken gingen echt heel slecht. Maar na mijn VWO diploma behaald te hebben was de logische weg de Universiteit. Rechten. En daarna een HBO studie. Ook juridisch. En toch wist ik al heel snel, in het eerste jaar op de Universiteit eigenlijk al, dat dit het niet was.

Daarna ging ik werken in de corporate wereld en had ik goede banen. Maar in mijn werk voelde ik me niet happy, niet vrij. Ik schrok van de enorme werkdruk die overal heerste en raakte overwerkt. Ik miste creativiteit, afwisseling en vooral vrijheid: het doen van mijn eigen ding!

In 2015 ben ik naast mijn werk gestart met mijn Lifestyle Blog, omdat ik zo ontzettend graag wilde schrijven en positieve onderwerpen wilde delen. Ik merkte dat het schrijven me nog steeds goed afging en dat het me weer heel happy maakte. Ik kreeg veel goede reacties en werd regelmatig door bedrijven benaderd om samen te werken. Die samenwerkingen liepen heel soepel en als vanzelf. Inmiddels verdien ik ook geld met bloggen!

Ik denk dat samenwerken met mij soepel verloopt omdat ik

  • van snel schakelen houd. Duidelijkheid en korte lijnen: I love it! Is iets me in de opdracht onduidelijk of heb ik je echt even nodig voor meer informatie? Dan laat ik je dat snel weten;
  • vanuit mijn commerciële ervaring jou goed kan helpen met het verkopen van je product of dienst, in de vorm van tekst of op Social Media. Ook kan ik in no time jouw blog door mijn blog consulting naar een next level tillen.
  • me aan de afgesproken deadlines hou en lever wat ik beloof te leveren. Hunkemöller en Tastea kunnen dat beamen!

Ervaring

  • Mijn eigen Lifestyle Blog Imfeelinggood.nl
  • Alle blogs die ik op deze website heb geschreven
  • Mijn samenwerkingen met mooie merken zoals Hunkemöller, Celestial Seasonings, Specsavers, Greetz, Ecco Leather, Biomed, Club Vers, EOS, Essie, Vichy en Kiehl’s
  • De training “SEO voor gevorderden” die ik heb gevolgd bij SEO-expert Yoast.com
  • De training “Geld verdienen met je blog” die ik heb gevolgd bij Joyce van der Plas van Mamsatwork.nl
  • De vele uren zelfstudie en ontwikkeling die ik heb gestoken in het lezen over online bedrijfsvoering, online marketing en SEO
  • Door 25 jaar werkervaring in diverse internationale en zakelijke/juridische werkomgevingen (van de Amsterdam Zuidas tot aan Spijkenisse) kan ik me ontzettend goed inleven in jouw business. Ik heb alles wel gezien, dus show me your stuff! Ik zorg ervoor dat jouw product/dienst/blog scoort in Google!

Portfolio:

~ Alle artikelen op mijn Lifestyle blog
~ Copywriting van marketing teksten op textbroker.nl voor diverse opdrachtgevers
~ Copywriting van marketing teksten op greatcontent.nl voor diverse opdrachtgevers
~ Content writing van informatieve teksten voor Infonu.nl
~ Ik sta met mijn blog bij diverse PR bureaus ingeschreven en ontvang regelmatig persberichten en producten ter review

Jouw wensen

Wanneer je met mij samenwerkt, zul je merken dat ik in beginsel vooral luister naar wat je wil. Daarna ga ik vragen stellen om precies uit te vogelen wat jij nou wilt uitstralen met je bedrijf. Wat jouw wensen zijn. Welke tone of voice je zoekt voor jouw teksten. Ik geef je indien gewenst ook advies. En dan ga ik voor je aan de slag!

Ik hoor graag van je!

Groetjes,

Amina Smamri
A Blogging Company


Mijn Social Media kanalen: