Disclaimer - A Blogging Company

Disclaimer

Disclaimer

Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met onderstaande disclaimer:

  Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en foto’s liggen bij
A Blogging Company. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van A Blogging Company.

Niet aansprakelijk

A Blogging Company is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die het gevolg is of zou kunnen zijn van de informatie of inhoud op deze website. Ook is A Blogging Company niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar gelinkt wordt. Alhoewel
A Blogging Company met de allergrootste zorg wordt samengesteld, kan het gebeuren dat er in de tekst een foutje is geslopen of dat de tekst niet helemaal volledig is. Aan de inhoud kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Het inhoudelijk wijzigen van teksten kan op ieder moment en zonder aankondiging plaatsvinden door de auteur.

Privacy

De gegevens die u doorgeeft op het contact formulier, zullen altijd vertrouwelijk worden behandeld en nooit aan derden worden verstrekt.

Fotografie

Alle foto’s op deze website zijn:
1. door mijzelf gemaakt of | 2. van gratis stock sites gehaald waarbij commerciële verspreiding akkoord is gegeven | 3. via een gebruikerslicentie door mij verkregen o.b.v. een financiële vergoeding.

Copyright © 2017
A Blogging Company All Rights Reserved | Kamer van Koophandel: 69215138

    Mijn Social Media kanalen:

Nieuwsbrief
Krijg mijn beste artikelen met tips & tricks wekelijks in je inbox!
We respect your privacy!
Nieuwsbrief
Krijg mijn beste artikelen met tips & tricks wekelijks in je inbox!
We respect your privacy!