Diensten A Blogging Company

Diensten

Bij A Blogging Company bied ik bedrijven

de volgende diensten aan:

 

1. Blog Consulting

Als Blog Consultant deel ik al mijn waardevolle tips & tricks met je. Ik ben zelf eigenaar van een Lifestyle blog. Door I’m Feeling Good heb ik dagelijks te maken met blogger zijn, goede en catchy content schrijven, social media en het marketen van je blog. Dat laatste, de marketing, is ontzettend belangrijk. Hiermee bepaal je of je blog succesvol is of niet. Ik laat je zien hoe jij geld kunt verdienen met je blog en hoe je je blog naar een next level tilt!

 

2. Storytelling

Storytelling is hot! Ik help je daar graag bij. Door een pakkend en persoonlijk (al dan niet fictief) verhaal te vertellen, kun je website bezoekers blijven boeien. Zo ontstaat er meer merkbetrokkenheid en loyaliteit. Maar ook op Social Media is bewezen dat consistent gebruik van Storytelling werkt om een relatie met je klanten op te bouwen.

In het bedrijfsleven werkt Storytelling ook goed. Lastige bedrijfsinformatie kan makkelijker worden uitgelegd op deze manier. Dit spreekt je personeel/bezoekers veel meer aan dan Powerpoint presentaties!

 

3. Blogbuilding

Wanneer een website regelmatig goede, SEO geoptimalieerde en fijne leesbare content publiceert, blijft hij in beweging. Daar houdt Google van en zo bereik je sneller jouw ideale klant! Blogbuilding is dé manier naar meer verkeer op je website!

 

4. SEO Tekstschrijver

Bij A Blogging Company kun je als bedrijf terecht voor SEO geoptimaliseerde teksten. Teksten die voldoen aan bepaalde Search Engine Optimization criteria. Daardoor wordt je bedrijf sneller gevonden in Google en kom je hoger in de zoekmachine. Je klanten kunnen jou sneller vinden. Ik zorg er als SEO Tekstschrijver ook voor dat de teksten op je website lekker pakkend, professioneel en fijn leesbaar zijn.

 

5. Link building

Ook goed voor SEO is link building. Wanneer jouw website door middel van een linkje wordt genoemd op een betrouwbare externe website, rankt Google je hoger. Ik help je hier graag bij! Ik ben Lifestyle Blogger en heb een mooie website ter beschikking en diverse Social Media kanalen waarop ik jouw content kan delen. Wanneer jouw business op mijn blog past, hebben we een match! Daarnaast check ik ook alle interne links op je website.

 

6. Social Media beheer

Ik beheer ook de Social Media kanalen voor ondernemers die daar zelf geen tijd voor hebben. Verbinding hebben met je volgers/klanten is heel belangrijk. Door je Social Media kanalen goed bij te houden kun je dit creëren. Ik doe dit voor Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn.

 

Wil je lezen wie ik ben en wat mijn werkervaring is, check dan deze pagina. Neem hier contact met me op en klik hier voor mijn referenties. Ik hoor graag van je!

 

Mijn Social Media kanalen: